söndag 28 februari 2010

A Wedding Checklista för en lyckligare Day

Använda ett bröllop checklista hjälper att göra din stora dag en lycklig dag.

Det finns så många detaljer om ett bröllop som du behöver använda ett bröllop checklista att vara säker på att du inte glömmer något viktigt som kan förstöra dagen.

Om du planerar noggrant med hjälp av en chanserna bröllop checklista är speciella dag kommer att vara en kärleksfull upplevelse. Listan kan skräddarsys för dina specifika behov och önskemål som kommer att lindra de oundvikliga stress som den dagen närmar sig.

Om det alls är möjligt sex till tolv månader innan bröllopsdagen din checklista bör omfatta själva bröllopet datum och tid, radar upp en blomsteraffär och en matleverantör och även en fotograf och en DJ. Du kommer att behöva reservera kyrkan och en plats för mottagning.

Ditt bröllop checklista måste omfatta andra viktiga detaljer såsom, val som kommer att vara i bröllopsfest och beställning inbjudningar. Du behöver plocka ut en brudklänning, bröllop Ledsagarens klänningar och kläder för brudgummen och marskalkar. Och naturligtvis är alla viktiga vigselringar.

Alla ovanstående är det mest större saker som du bör se till så tidigt som möjligt.

Om du bröllop checklista vara säker på att få påminnelser för uppgifter som kommer att hända nära i tiden. Precis beställa din bröllopstårta, blommor, skicka ut inbjudningar och sista beslag för allas bröllop klädsel. Du behöver också en påminnelse om att placera ett bröllop announcemnet i din lokala tidning.

Det finns andra många andra saker som måste finnas på ditt bröllop lista såsom att besluta om musik för bröllop, en gäst bok, tryckt knapkins, tackkort, bröllop favörer, dekorationer och en limo service.

Ungefär en månad till sex veckor innan din stora dag bör du gå över ditt bröllop checklista för att vara säker att du inte har glömt något.

Det finns naturligtvis många fler saker än de som anges ovan som du behöver lägga på ditt bröllop planering checklista som är personliga för att ditt bröllop, men dessa kommer att ge dig en idé om de saker du behöver ta med.

Om du har råd med det överst sak på ditt bröllop checklista bör anställa en Wedding Planner att hjälpa dig att planera din speciella dag. Detta kan ta mycket stress bort dig och din familj och du kan koppla av och njuta av processen och själva bröllopsdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar