fredag 26 februari 2010

En Kvalitet Eyewitness UFO-Alien Account

Det största problemet med ett ögonvittne i alla händelser är pålitlighet. Om någon vittnen ett mord, bil vrak, flygkrasch, eller om någon fångst hans polare i säng med någon annan och de skriker: "Det är inte vad det ser ut." eller om någon påstår sig se ett utomjordiskt rymdskepp med ett gäng ET kryper över hela sig att försöka reparera ett fel på tillförlitlighet problemet med personliga vittnesbörd. Det betyder inte att ett personligt vittnesbörd är falsk. Det betyder inte att när mjölkbudet tar vittna i en domstol och säger att han såg Mr Jones kasta sin svärmor från tredje våningen sovrum som han ljuger. Mr Jones 'moder-in-law kunde ha ramlat ut genom fönstret och Mr Jones försökte fånga henne innan den föll. Perspektiv är allt.

Flera variabler kan påverka tillförlitligheten i ett ögonvittne. Huruvida testifier är man eller kvinna, barn eller vuxen, olika världsbilder genom vilka tolkningar görs, känslor, stress, auktoriteter såsom polis, eller ens ålder på den person som berättar historien kan påverka tillförlitligheten.

"En University of Virginia Studien visar att ögonvittne tillförlitligheten är kopplad till ålder ögonvittne. Enligt undersökningen, äldre ögonvittnen är det mer sannolikt att missta Därpå minns detaljer och är också mer benägna att vara säkra på deras felaktiga minnen." [http://apublicdefender.com/2007/02/22/eyewitness-reliability-diminishes-with-age/]

Som avger vittnesmål kan vara helt uppriktig och vara mycket fel i vad han säger hände. Detta är precis den typ av djur när det gäller ögonvittnesmål.

Detta betyder inte att någon som uppriktigt rapporterar något som har hänt är liggande eller ens nödvändigtvis fel. Det betyder att tillförlitligheten av vittnesmål måste ses i ljuset av en häcklaren av en massa omständigheter som kan påverka vad personen tycker han såg. De variabler som omgav bevittnar en händelse måste beaktas. Detta är bara rättvist. Du måste överväga vad personen säger att han eller hon såg och då måste man överväga vad mer det kan ha varit. Jag tillämpa denna princip på mina egna iakttagelser och närkontakt av tredje graden.

I varje grupp består av människor, är det kommer att bli en korkad-frans oförutsedda. Oavsett om det är kyrkan, scouterna, The Lion's Club, eller UFO-Alien entusiaster, ni kommer att få muttern fall som ger mål och insatser i gruppen ett dåligt rykte. Jag tror det är därför jag tvekade alla dessa år av att skriva om detta ämne. Det är förvisso ett avsteg från min vanliga genre, reseberättelser.

Vad UFO-Alien ämnesområdet behöver är att sålla bort de kooky rapporter och hålla sig till kvalitet händelser som inte får redovisas. Det finns en del, tro det eller ej. Det händer inte bara ögonvittnesskildringar, utan också konton som är av sådan kvalitet att man helt enkelt inte kan begå intellektuellt självmord genom att ogilla dem-för-hand.

En kvalitet Encounter av tredje graden

Dagtid, massa observationer är inte bara sällsynta men är inte heller så enkelt bortförklaras med de vanliga intelligens-förolämpande förklaringar såsom Swamp Gas, flockar av gäss eller Weather Ballonger. Faktum är den jag tänker berätta är absolut kylning och är en av de finaste konton kvalitet ögonvittne i litteraturen.

Det mest skrämmande händelse av en observation av UFO: s och dess passagerare kom från Papua Nya Guinea under våren 1959. Det är skrämmande, men ingenting hände katastrofala. Ingen dog. Ingen kidnappades. Ingen hade implantat installerade i sina bihålor. Ingen fick impregnerade eller hade en främmande människa-hybriden rippade från hennes sköte. Och ändå fanns rymdfarkoster i sådana lysande klarhet med lätta att se utlänningar ombord. Det är skrämmande eftersom det innefattar kontakt mellan en anglikansk missionär liksom många av sina församlingsmedlemmar och ett rymdskepp fullt av vänliga utlänningar. Och få den här, utbytte de hälsningar. De vinkade åt varandra. Jag finner detta anmärkningsvärt nästan orimligt.

Detta dagsljus, tog massa observation rum i den anglikanska uppdraget byn på Boianai, Papua Nya Guinea. Den australiska anglikanska kyrkan skickade Fadern William Booth Gill till minister till lokalbefolkningen. Denne man var mycket högt av alla som kände honom. Gill var en hängiven pastor och tanken på UFO's och utomjordingar var längst sak från minnet av denna gudsman. Han var skeptisk i frågan. Hans liv var att tjäna Gud i Papua Nya Guinea.

Gill's första iakttagelse var av snabbrörliga ljus som han såg på en lokal, obefolkade berg titt. Detta fångade hans uppmärksamhet, hävdar Gill, eftersom saken rörde sig i en intelligent guidad sätt och snabbare än han trodde var möjligt. Han tänkte ingenting mer om händelsen tills hans personliga assistent hade en observation av ett fat-formad flygande farkoster en månad senare. Gill avfärdade detta som en naturlig händelse eller företeelse.

Den 26 juni 1959 kl 6:45, hade han en "light-in-the-sky" iakttagelse. Ord i denna observation inte bara sprids snabbt genom byn men förde sammanlagt trettioåtta bybor i uppdrag att bevittna denna händelse. På heder och samvete av varje individ, massan uppgav att en stor skivformiga hantverk längden av fem hela månar uppradade end-to-end svävade över uppdraget. De kan också se människoliknande utomjordingar utanför svävande farkoster. De gick omkring på en slags cockpit som omgav farkosten. De varelser tycktes arbeta på utsidan av detta hantverk. Efter cirka 45 minuter försvann varelser i båten och flög av vid 7:30

Det går inte att slita sig bort från att titta på himlen, såg de små hantverk som flyger omkring. De mindre farkoster dök omkring 8:30 och efteråt, ungefär tjugo minuter senare, den större återkom original hantverk. Denna observation skulle pågå i totalt fyra timmar. Någon form av rörliga väderfronten väckts i molntäcket att skymmas fartygen. Far Gill utarbetat en rapport som undertecknats av tjugofem den Experiencers.

Denna gång i en unik observation, otroligt nog, skulle upprepas nästa kväll.

Följande kväll kl 6:00, den viktigaste rymdfarkosten visade upp igen med dess invånare. Stödfartyg verkade vara medföljande. Två av de varelser som en gång tycktes göra någon form av justering eller reparation på utsidan och mitten av farkosten medan en tredjedel var faktiskt tittar far Gill och hans församlingsbor. Efter att ha noterat varelsen tittar kyrkan gruppen och inte veta exakt vad de ska göra, vinkade Fader Gill på varelse. Den återsänds gesten. Gill och hans grupp vinkade då på alla de små människoliknande varelser som uppenbarligen togs upp ordentligt av sina främmande föräldrar och vinkade tillbaka. Detta pågick under en tid. De människor skulle våg och Utlänningsnämnden skulle vågen tillbaka. Försäkrade att allt var bra, gick människorna inne att få sina gudstjänster. När de trimmats utanför i slutet av tjänsten, var borta skeppen. Denna händelse skulle upprepas en tredje gång nästa dag och sedan inga fler siktningar inträffat.

Även de mindre fartyg, som låg som ljus, skulle kunna förklaras som något naturligt förekommande fall kunde de största fartyget inte. Det var synligt och nära nog för att urskilja varelser återvänder vänliga hälsningar. Jag tror att Swamp Gas, gäss eller Väder Ballonger inte kunde byta en hälsning med människor.

Vad tror du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar