onsdag 10 februari 2010

välkommen till det gifta livet

Här är några sista ord:

Have fun

När allt kommer till kritan, är ditt bröllop ska vara en hyllning till er som ett par. Glöm vad kakan ser ut, om det är ur balans, ...


Nyckelord:
bröllop, äktenskap, gifta, brud, brudgum


Artikel Body:
Om du har fått genom bröllopsplanering och bröllop dagen utan problem (no pun intended), då är du redan på väg till ett framgångsrikt äktenskap. Äktenskap tar åtagande, kompromiss, och tålamod, alla de saker som ni behövs för att planera ett vackert bröllop.

Här är några sista ord:

Have fun

När allt kommer till kritan, är ditt bröllop ska vara en hyllning till er som ett par. Glöm vad kakan ser ut, om det är ur balans, ta bilder från en annan vinkel. Om deejay spelar fruktansvärd musik eller bandet är av-knappen, vem bryr sig?

Dansa som en dåre med dina syskonbarn. Dans med din mamma eller din pappa. Släppa loss lite och sluta oroa er för vad ditt hår ser ut. Ha lite kul.

Bara vara med och njut av din nya make, familj och vänner, detta är en fest för ditt nya liv tillsammans, inte ett test av dina kunskaper bröllopsplanering.

Något går alltid fel på ett bröllop, så det är bara åka med det och ta itu med det bästa som du kan. Om det inte kan fastställas, det mesta ingen märker.
Ät lite

En av de saker som par glömmer på deras bröllopsdag är att ha något att äta. Naturligtvis innebär detta att de måste ta lite tid för dem själva att sitta ner och slappna av, och varför inte? Tar bara femton minuter att få något litet att knapra på. Du kommer att få ännu mer energi att dansa till gryningen och mer stötdämpande i magen för någon kul drycker som du kan konsumera.

Prata med din familj

Detta kan vara en av de få gånger som hela familjen är tillsammans för ett lyckligt tillfälle. Tar sig tid att gå runt och prata med alla. Tacka dem för att komma och fråga dem om sig själva. De har antagligen bröllop berättelser som de kan dela med dig också.

Treasure här tiden du har tillsammans.

Le

Efter all stress och uppståndelse, är du äntligen vid den punkt där du kan koppla av lite. Le för kameran, le mot dina vänner, le för att du är lycklig. Just smile. Det finns ingen anledning att hålla tillbaka något för den skull vara korrekt eller högtidlig. Högtidlig är för begravningar. Detta är din tid att glädjas åt att vara gift.

Gratulationer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar