onsdag 24 februari 2010

Hur ta fram unika årsjubileum Presenttips

Firandet av varje bröllopsdag är förknippad med presenter tillverkade av ett annat material traditionellt eller i moderna anpassade. Till exempel, en gåva av papper traditionellt och en klocka gåva i moderna anpassade ofta för första bröllopsdag. Unika årsdagen gåvor är inte begränsas av tradition. När det gäller gåva ger, det är de tankar som ofta räknas mer än presenter själva.

På grund av kärlek är det allmänt förknippas med söt, inte bara en känsla men sött godis, det finns ett stort antal idéer årsjubileum Gift inklusive choklad godis och sockerfria karameller som kärnan i de presenter du kan välja mellan eller göra med dina egna händer. Visste du att den 6 Bröllopsdag ansågs traditionellt Candy årsjubileum år? Sweet Candy var en symbol för den sjätte årsdagen, även i samband med trä i dag, hålls som den bästa tidpunkten att ge gåvor godis-årsdagen för att säkerställa sötma äktenskap kommer inte att äventyras av det sjunde året klådan. Årsdagen presenter till din själsfrände eller ett par uppskattar du är ett lämpligt sätt att uttrycka dina egna söta tillgivenhet. När det gäller att presenteras för att ge din make, om din bröllopsdag är det tillfälle där detaljerna räknas mer än gåvan själv, och sött godis kan bli lika värdefull som en diamant gåva.

Blommor är de gåvor som är lämpliga för många tillfällen och högtider. För firande av årsdagen, olika blommor som utsetts till ett visst år och har en specifik innebörd. Daisy's för den femte årsdagen, påskliljor tioårsjubileet, rosor för femtonde, är Iris för tjugofemte året, Sweet Pea för trettionde, Nasturtium den fyrtionde, och violer för femtionde bröllopsdag.

Internet öppnade ett nytt och bekvämt sätt för människor att hitta unika och personliga presenter om du letar efter söt choklad gåvor, eller skicka blommor. För sitt femårsjubileum under 2002, var Carole i Yorkshire, Storbritannien och hennes pojkvän Vic var i Cambridge, Storbritannien. Vic beslutat att leda till Internet. Skriva in blomsterbud Yorkshire, sedan florister i Cambridge, fann Vic den perfekta årsdagen blommor för Carole. Blommorna kan beställas från Cambridge, Storbritannien eller ens en florist i Sussex och skickas till Yorkshire, Storbritannien och skulle anlända tidigt nästa morgon.

Även män och kvinnor har olika idéer om vad "romantisk" betyder, båda vet årsdagen gåvor är viktiga som ett sätt att uttrycka hur mycket de tar hand om varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar