lördag 20 februari 2010

10 Must Have presentidéer för The Wedding Party

Det är tradition att bruden att ge brudgummen en gåva på bröllopsdagen. Fastän vigselringar att paret utbyten kan betraktas som gåvor, många brudar väljer att hedra sin brudgummen med en extra gåva som passar hans personlighet.

Gåvan till bruden och brudgummen utbyta presenter börjar blekna så många par som tillbringar en hel del pengar på sina bröllop eller smekmånad kan besluta att det inte finns något behov av att utbyta gåvor utöver bröllopet och smekmånaden. Om du bestämmer dig för att hedra din brudgum med en gåva på din bröllopsdag, är det viktigare att välja en post som han är säker på att njuta än att spendera mycket pengar på gåvan.

Ett fotoalbum komplett med en bild av dig och brudtärna eller hela bröllopsfest kan vara en annan unik idé för tärnorna. Du kan köpa fotoalbum med datum för bröllopet ingraverat på skalet och börja fotoalbum med en bild på dig och brudtärna. Detta är en underbar idé, eftersom tärnan kan placera henne bilder från bröllopsdagen i albumet och kommer alltid att ha en dyrbar souvenir från din bröllopsdag.

Presentkort till ett spa eller en salong gör också unik gåva idéer för din brudtärnor. Din brudtärnor troligen ägnat mycket tid och energi på att hjälpa dig att planera ditt bröllop. Veckan före bröllopet var förmodligen också särskilt hektiska med en hel del sista minuten uppgifter att sköta och ärenden att köra. Tag kommer du att få din smekmånad att slappna av och förnya din energi dina tärnor har inte denna lyx så genom att ära dem genom att presentera dem med ett presentkort på ett spa eller salong ni ger dem en gåva eller bli omhändertagen och gåvan av avkoppling.

Några mer unik gåva idéer för din tärnornas gåvor inkluderar handgjorda eller hemmagjorda presenter. Till exempel kan du sätta ihop en cd med några av dina brudtärnor 'favorite songs. Du kan göra cd olika för varje brudtärna och inkluderar ett foto av er två på omslaget och inkluderar en innerlig dikt på insidan av CD-omslag. Du kan också skapa ett album för alla dina brudtärnor. Du kan antingen göra scrapbook ett minne av hela vänskap tillsammans och inkludera bilder och andra objekt från olika äventyr genom åren, eller om du planera i förväg och ta många bilder som dokumenterar ditt bröllop preparat, kan du skapa klippböcker som minne av bröllopet planering som du delar.

Någon post som avser en specifik hobby att brudgummen har är en bra idé för en bröllopsgåva till bruden att ge till brudgummen. Detta är ett populärt val för att ge en gåva som relaterar till en av hans fritidsintressen visar att du förstår han gillar och som du vill att han ska fortsätta att engagera sig i aktiviteter som han har.

En annan unik idé för en brud att ge henne brudtärnor är ett presentkort på en lokal restaurang. Bistå vid ditt bröllop preparat som förmodligen var extremt stressande och tidskrävande för tärnorna och sannerligen förtjänar en natt på stan och möjlighet att inte behöva laga mat för en natt. Denna enkla gåva kan dina brudtärnor vet att du uppskattar deras ansträngningar och att du vill tacka dem för allt de har gjort för att stödja er.

Unik gåva idéer för tärnorna kan också bero på bröllopet tema. Till exempel om du har en strand tema bröllop kanske du vill ge dina brudtärnor en gåva av en Tygkasse, en strand handduk och en roman njuta på stranden. Denna unika idé ser till att dina tärnor kommer ihåg ditt bröllop fondly nästa gång de är på stranden.

Även om traditionen med bruden och brudgummen utbyta presenter på deras bröllopsdag börjar avta, många par vill fortfarande att hedra denna tradition. Många par spendera så mycket pengar på sina bröllop och mottagning att de känner sig som om de inte har råd med ytterligare kostnader för att köpa presenter till varandra. Även om det kan vara sant att paret inte har råd med en mer extravagant gåva det är också sant att en verkligt genomtänkt gåva till brudgummen inte behöver vara alltför dyrt. Om paret är att ta del i denna tradition är det lämpligt att de utbyter gåvor som verkligen speglar personligheten hos sin make.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar