söndag 14 februari 2010

Nu kan Internet rädda ditt äktenskap!

Är ditt äktenskap i trubbel?

Är du på väg att skiljas?

Behöver du någon terapi?


Prova ONLINE Marriage Counseling!



Marriage Counseling har länge varit det mest effektiva sättet att på nytt bygga upp och spara ditt äktenskap. Det är en strukturerad process där en professionell rådgivare kan du och din partner utforska problemområden i ert äktenskap och vägleder dig till olika sätt att övervinna dem. Men den här gången har inte dina vänliga äktenskapsrådgivare i grannskapet vi talar om, det är den nya tidens online äktenskap rådgivning, artighet Internet.



Online Marriage Counseling vänder den traditionella ansikte mot ansikte rådgivning praxis på huvudet. Borta är de dagar när par var tvungna att bygga upp deras mod och diskutera deras personliga liv och hemligheter med en okänd rådgivare ansikte mot ansikte med risk att förlora allt privatliv. Tack vare Internet nu par och enskilda parter kan logga in på de många äktenskap rådgivning platser och diskutera sina krigiska frågor med en utbildad kurator via e-post. Dessa områden är vanligtvis drivs och förvaltas av rådgivare expert äktenskap som vill erbjuda sina tjänster över hela världen.



Dr Marriage (www.drmarriage.com) är ett utmärkt online äktenskap rådgivning webbplats som drivs av Dr Andy Smith (PhD-Counseling Psychology) och Dr Martha Smith (PhD-Äktenskap Therapy) både expert äktenskap och förhållandet rådgivare. På www.drmarriage.com du kan få rådgivning expert äktenskap från dem och ledande rådgivare på sin panel alla via e-post från komfort och avskildhet i ditt hem.



En annan fördel med rådgivning på nätet är den låga avgiften. En personlig rådgivning sessioner med kvalificerad äktenskap rådgivare skulle kosta någonstans mellan $ 150 - $ 500 per session, å andra sidan www.drmarriage.com tar ut en symbolisk avgift på endast $ 25 per e-post session. Du får strukturerad e reaktioner som svar på dina frågor och är också råd om framtida agerande. Du kan välja hur många sessioner du vill och när du vill ha dem. Rådgivning via e-post ger dig och din partner total sekretess, flexibilitet att skriva ner dina tankar och frågor i e-post och är bekväm och kostnadseffektiv också. Börja bygga ditt äktenskap idag med www.drmarriage.com



Författare: Dr Andy Smith [PhD]

(Grundare-www.drmarriage.com)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar