måndag 22 februari 2010

101 Wedding Vows Receives Highest Rating

101 Wedding Vows precis fått en full, fem stjärnor från Review Place (www.ReviewPlace.com) för att vara en e-bok för bröllop löften för alla typer av bröllop.

101 Wedding Vows är stolt över att ha fått en 5 stjärnor från Review Place. "101 Wedding Vows är absolut perfekt för alla som är på väg att gifta sig oavsett vilken typ av ceremoni du planerar, oavsett hur du vill uttrycka din känsla för den man älskar, kan denna bok inte slagna vara det yttersta uttrycket för varma känslor, säger Steve Crawley, talesman för 101 Wedding Vows.

101 Wedding Vows är skriven av Les White. Nyligen gifte sig själv, vet han hur viktigt det speciella dag är och hur allting måste vara precis rätt. Det kan vara mycket nervslitande sitta försöker hälla ditt hjärta på papper. Eller även om du bara vill skriva en humoristisk, roligt eller lätt bekymmerslös löfte, samtidigt försöker framställa det rätta budskapet till din make / maka att vara. Eftersom Les vet att processen kan vara mycket tidsödande att inte tala ganska stressigt under hela bröllopet planeringsprocessen han beslöt att skriva den här boken, för alla som vet hur de känner personen de ska gifta sig, men samtidigt tid har problem med att uttrycka det i ord. Den här boken är för alla dessa människor.

"Våra recensenter har noggrant granskat och kontrollerat de tjänster som erbjuds av 101 Bröllop Vows och är helt nöjda med sina komplett utbud av tjänster. Denna otroligt värdefullt arbete har delats in i 8 omfattande avsnitt som täcker alla typer av äktenskap löfte som du kan tänkas behöva använda. Från Guds ord, för humor, man internationella löften finns det något för alla i 101 Wedding Vows, säger Andy West, i Review Place.

Review Place är en ledande leverantör av redaktionella och konsument baserade recensioner på tusentals produkter och tjänster. Översyn Place priser och recensioner allt från program för viktminskning arbetsförmedling till online dating webbplatser. Översyn Place målsättning är enkel: de vill spara tid och pengar genom att tillhandahålla högkvalitativ information om de frågor som påverkar ditt liv. För mer information, besök www.ReviewPlace.com.

För att ta reda på mer om 101 Bröllop Vows och andra relaterade tjänster, inklusive beskrivningar, rekommendationer och recensioner produkt, besök Test Place's Wedding Vows & Poesi (www.reviewplace.com/cat-304-Weddings--Vows-Poetry.html) kategori på webben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar