torsdag 18 februari 2010

5 tips för att hålla ett äktenskap Spännande

På ökning till bröllopet är så spännande, arrangemang, om en plan för ditt framtida liv tillsammans. Men efter smekmånaden slut, livet börjar. Och även om du har den mest underbara äktenskapet, även de mest hängivna par kommer säkert att hitta gift livsstil att vara ibland, och låt oss säga, mindre än spännande. Jag menar Let's face it, du älskar den andra personen, men utgifterna hela dagen med samma person gör en hel del löpande verksamheten, att om du inte är försiktig kan dra på er relation och gör att du både känner nöjd med vad som annars är en mycket kärleksfull relation.


Som ett resultat, är det viktigt att par inte bara luta oss tillbaka i tron att ett äktenskap ska vara spännande enbart på sin egen kraft. Snarare är det viktigt att makarna tar några grundläggande steg för att infundera deras relationer med lite spänning.


1. Har Independent Intressen

Du kan inte ha något intressant att säga om du vill spendera varje vaken stund att göra och uppleva samma saker. Har oberoende intressen är inte ett tecken på en svag äktenskap, som vissa nygifta tror, utan snarare ett tecken på dess styrka. Har oberoende intressen innebär att du har något unikt att tillföra samtal, se till att ni båda alltid har något intressant, och ja spännande, att säga till varandra.


2. Spontan Events

Medan du var dating, planera spontan händelse verkade ganska medfödd. Men när vi blir bekväma i våra relationer och mer upptagen av livets krav, har vi en tendens att lita på styrkan i våra relationer och på så sätt inte hålla saker spontant. Så du blanda, planera en eftermiddag eller kväll händelse som är helt ny. Försök att visa din make har varit döende se eller besöka den nya restaurangen som just öppnats.


3. Aldrig hota separation

Detta är mindre en regel att hålla saker spännande och mer en att hålla dem ljud. En relation kan bara växa och vara spännande om båda parter känner sig trygga när deras engagemang för varandra. Som en följd av att det blir en regel mellan dig och din partner att du aldrig hota separation eller skilsmässa. Upprätta en förståelse att om man hotar separation bör du vara på väg ut genom dörren för att backa upp det. Det är en hård regel, men en som behöver införandet om ditt förhållande är att överleva upp-och nedgångar som är en del av alla äktenskap.


4. Helgutflykter

Ett bergsäkert sätt att skjuta till romantik i ditt äktenskap är att ta en semester med bara er två. Men med stelhet i livet och kostnaderna för en resa, en fullt utvecklad semester kan tyckas svårt att motivera. Så istället välja ett en natt lokal semester. Planera en middag och kväll ut och mössa av det med en natt på hotell. Kostnaden inte mycket med tanke på den spänning som en resa, oavsett hur små, kan sätta i ett förhållande.


5. Piffa upp sovrummet

Den slutliga spets ger spänning i någon relation är att krydda upp saker i sovrummet. Ditt sexliv har en stark korrelation med den styrka och tillfredsställelse i ditt förhållande. Så försök att utforska en ny plats eller ens en sexuell fantasi eller en vuxen leksak med din partner, och på så sätt dela något intimt och få lite spänning i ditt äktenskap.

1 kommentar: