fredag 12 februari 2010

Organiseringen av bröllopssermonin

Normalt är bröllop strukturerade evenemang och vanligen delas upp i flera delar. Kom ihåg att detta är ert bröllop och ni har alternativ på vad som händer under ert bröllop. Låt dig inte skrämmas av dina vänner, familj eller till och med ditt bröllop Officiant. Såvida du inte ber om något skandalöst, ska du kunna ha ceremonin genomfördes dina önskemål. Musiken är nästan alltid i början av alla bröllop, men musik kan vara en del av varje element.

Några av de vanligaste inslagen i vigseln är:

Inledning - I detta segment ditt bröllop ceremoni Officiant förklarar syftet med insamlingen. Han introducerar bruden och brudgummen, och välkomnar bröllopsgäster. Om det är en religiös ceremoni, han söker samla in alla att delta i en bön.

Bly upp - Detta segment är förmodligen den mest forgettable del av evenemanget, och det är ofta utelämnas. Du kan be din Officiant att följa införandet med dina löften för att spara tid eller om du inte är intresserad av en utdragen predikan. Om du valde att ha en präst som din Officiant denna del av din ceremoni kan vara svårt att utelämna.

Löftena - Detta är "jag" del. Enkelt uttryckt är detta en del av ett bröllop ceremoni som du inte kan kompromissa. Det kommer alltid att vara en del av bröllopet, och det bör vara den mest intima delen av hela ceremonin. Vid denna tidpunkt din Officiant förklarar betydelsen av par löften följt av bruden och brudgummen som bekräftar sitt åtagande till varandra. Visste du att du kan skriva dina egna löften? Skriva egna löften ger dig en chans att verkligen anpassa din ceremoni. Se till att både du och din Brudgummen är involverade i processen. Det bör vara en demokratisk process för att förbättra upplevelsen för er båda. Känn dig fri att använda dina egna ord, så att du känner dig bekväm med språket i dina löften.

Exchange of the Rings - När du förklarat ditt engagemang till varandra med dina löften du uppmanas att placera en vigselring på varandras ring fingrar. För många är en av de mest gripande vid ceremonin.

Announcement - Stängningen segmentet flesta bröllop är tillkännagivandet och "kyssar av bruden."

Kom ihåg, det här är din speciella dag och du bestämmer hur du vill att vigseln till framsteg. Kom ihåg, är det okej att vara annorlunda. Din gäst kommer att uppskatta en intressant bröllop ceremoni som är oförutsägbart spännande. Stor utsträckning, ceremonier för att roa dig och din gäst, så ha kul med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar