tisdag 16 februari 2010

Mindre, men viktiga uppgifter för tärnor och brudgummar

Ditt bröllop är en viktig faktor i framgången för din bröllopsdag. Alltför många par antar att när de väl har valt ut sina brudar pigor och hästskötare män att de är färdiga. Tyvärr känner många människor inte vad det innebär att vara i brudföljet. Brudtärnor och marskalkar behöver göra mer än att bara se söt. Sätta in dessa människor i arbete! Om din bröllopsfest känner till vem, vad, när de är, och varför är, kommer de att kunna hantera många av de detaljer som kan spåra ur åtnjutande av det som borde vara din lyckligaste dag.

Många webbplatser kommer att säga de traditionella rollerna för din bröllopsfest. Jag ska ge er några tips om ytterligare (och icke-traditionella) arbetstillfällen för dina tärnor och marskalkar att utföra så att du kan spendera din tid på viktigare uppgifter.

Barnvakt: Gör ansvar för någon i din bröllopsfest veta var resten av bröllopsfest är hela tiden. När är dags för någon att skåla, The Wedding Party dans, dollarn dans, strumpeband auktionen, spel etc. Det är frustrerande för alla att vänta på att en person som är utanför, i badrummet, eller prata med din söta kusin.

Aktivitet Ledare: Sätt dina modigaste parti djur med ansvar att leda verksamheten. Denna person måste vara någon som är beredd att leda en kanin hop, prata i en mikrofon, leda folk till dansgolvet etc.

Clean-Up Crew: Tilldela uppgift att se till att ingenting blir kvar till en av dina Ledsagarens. Det blir deras uppgift att kontrollera området ceremonin, mottagning och dans för att se någon av de bröllopsfest vänster saker som väskor, plånböcker, skor, kläder, plånböcker, nycklar, etc.

Nanny: Hitta dina barn kärleksfulla assistent, och ge dem i uppdrag att sheparding barn utanför dansgolvet under speciella evenemang och danser. Barn är stora, men de förstår inte att bruden och brudgummen första dansen inte är en lämplig tid för dem att jaga bubblor på dansgolvet.

Designated Driver: Glöm inte detta viktiga arbete! Ingen anledning att låta meningslös tragedi förstöra din perfekta natten.

Även om dessa inte är traditionella roller för din genomsnittliga bröllopsfest, tilldela någon av dessa uppgifter kommer att göra din dag lugnare så att du kan spendera din tid åt att göra ditt bröllop vacker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar