tisdag 2 mars 2010

Var beredd på Wedding Jourtelefon

Att ha en liten påse som du kan göra (eller har någon i brudföljet carry) med dig hela bröllopsdagen kan hålla dig från att oroa dig för saker att hända, och att hantera dem när de gör det.

Medicin

Även om alla känner underbart på bröllopsdagen, det är fantastiskt vad några nerver kan göra för att kroppen. Huvudvärk, orolig mage och yrsel kan alla uppfostra sina fula huvuden rätt när du känner mest tryck.

Och det är inte bara paret.

Du kanske vill hålla i handen ett par saker för att alla skall må bra, eller åtminstone hålla dem upprätt under hela ceremonin. En tuggtabletter eller flytande antacida är ett bra sätt att lugna alla nervösa magar. Crackers och ginger ale är bra om också. För huvudvärk, kan du hålla några acetaminophen på sidan. Detta är oftast skonsammare för magen än ibuprofen, och kan tas utan mat.

Om bruden och tärnorna ska känna yrsel, då har dem omedelbart sitta ner. Yrsel kan orsakas av en massa saker, lågt blodsocker, nerver och allvarligare tillstånd. Om bruden eller brudgummen skulle svimma, kan LUKTSALT hjälpa till att återuppliva dem.

Klisterbindor är också bra för ömma fötter i för trånga skor.
Beauty fixes

För kvinnorna, kanske du vill ha ett par skönhet verktyg för att hålla alla som vill sitt bästa. Spare lip gloss och balsam är bra att hålla läpparna ser bra ut. En genomskinlig puder kommer att hålla näsan och pannan från skiner. Ha alltid en liten flaska tydlig nagellack också. Detta är bra för fastställande rhinestones som fallit av klänningar till försegling tårar i strumpor.

En liten borste och spegel kan också hjälpa till, medan hårspray och extra deodoranter är också trevligt att ha till hands. Bobby pins kan hjälpa de flesta hår kriser, men en locktång kan vara en tillgång också.

Diverse

Det är otroligt vad man kan behöva och aldrig tänka på. Till exempel, trodde ni att få extra rakt stift för corsages eller om buketterna föll isär? En liten sy kit är bra till för att fixa några små olyckor.

Fläckborttagningsmedel och krita är också bra att ha till hands. Om det skulle uppstå några fläckar som måste bort, den fläckborttagningsmedel är där. Om det är något på brudens klänning, då du lätt kan täcka det med krita, det fungerar bra och kommer inte att skada klänningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar