fredag 12 mars 2010

Hur man affär säkrar sitt äktenskap

Äktenskap är mycket sällan en match made in heaven, och ofta kräver mycket mer arbete än vad många inser att de får sig in. Tillsammans med resan till föräldraskap, äktenskap är verkligen en av de större utmaningarna i våra liv.

Frågor är tyvärr en av de största orsakerna till separation och skilsmässa dessa dagar. Det är därför det är en bra idé att förstå vad du kan göra idag för att hjälpa affär-bevis ditt äktenskap under de kommande åren. Ibland kan en affär har redan kommit mellan dig och din make. Detta betyder inte att du inte kan vidta åtgärder så att det inte händer igen.

Tillväxt är en viktig del av äktenskapet som många människor tar för givet. En konstant känsla av tillväxten måste finnas i alla äktenskap. Om det inte får en partner känna att de går framåt och deras makar är inte, vilket ofta skapar en mur mellan dem. De känner som om de är långt ifrån varandra, eller inte på samma spår när det gäller tillväxt. Var noga med att ta tid varje dag för tillväxt inom ditt förhållande. Göra ett åtagande att göra en sak varje dag som kommer att dra ditt äktenskap, oavsett hur liten den är. Gör en plan tillsammans för att omförhandla ditt förhållande om du känner att du har fått ur spår.

Kommunikation är en nyckelfaktor i en framgångsrik relation. Om du har problem, sväng mot din partner, inte bort. Du absolut inte kan lösa ett problem i en relation genom att vrida utåt. Din relation måste bygga på en solid, underliggande vänskap. Vänner prata, skratta, dela och göra saker de är intresserade av varandra. Sluta inte vänner bara för att du varandras make.

Vissa saker i ert äktenskap bör bevakas som en hök. Det finns saker som bör hållas i högt värde i ett äktenskap, och hållas helig.

• Tid - hur du spendera din tid bör bevakas med avseende på ditt äktenskap och familj. Var är du tillbringa din tid? Be din partner om de behöver mer tid med dig. Tid med din partner bör avsättas och bevaras i hög gäller. Respektera den tid du spenderar med din partner.

• Mind - Vad upptar ditt sinne? Är din make ofta i ditt sinne? Tror du goda tankar om dem? Bedöma vad som finns på ditt sinne, och sätta ditt äktenskap in där om det inte redan.

• Energi - Var du lägger din energi, i synnerhet vardagen, är viktigt för ert äktenskap. Var är du lägger din energi? Är din energi investeras i ditt äktenskap, din familj, eller i mindre viktiga händelser i livet? Utvärdera din energi, och se till att det finns en rimlig balans mellan aktivitet, arbete, äktenskap och familj.

Slutligen, som ett framgångsrecept. Din relation har att tillgodose behoven hos de två inblandade personer. Förstå vad din partners behov så att du kan möta dem. Reda på vad dina egna behov och förmedla dem. Om dina behov inte tillgodoses, kommunicera och förhandla om dem. Låt inte förbittring bygga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar