torsdag 4 mars 2010

Bultande hjärta eller fusk Heart

Med Alla hjärtans dag runt hörnet du skulle bli förvånad över hur många människor som, istället för att köpa choklad, arbetar med en privatdetektiv för att bedöma exakt hur sant det sann kärlek.

Misstänker du att din Valentine eventuellt planerar på att köpa mer än ett kort i år?

Här är en kort lista över saker som kan tyda på din andra större spelar fältet:

Har hans eller hennes schema plötsligt förändrats? Vi talar inte om en övergång förändring på arbetsplatsen eller några timmars övertid. Nej, vad vi diskuterar här är en uppenbar förändring i deras schema. Stor tid hål som de inte kan eller kommer att förklara.

Detta är nummer ett tecken på att någonting är snett. Jag skulle våga säga att nio gånger av 10, när en kund lägger ut detta scenario för mig att det leder till en partner som är otrogen.

En annan sak att titta efter är utgifter. PENGAR. Har han eller hon plötsligt har mindre av det? Mer av det? Antingen kan vara en jätte röd flagga. Om du har varit tillsammans eller gift under en längre tid och din partners vanor utgifter eller tillgången till pengar har plötsligt ändrats, kan det vara en anledning.

I din egen bakgård?

Även titta på din egen bakgård. Din bästa vän, din granne, den nya dam eller herre som bor tvärs över gatan. Om din partner spenderar orimligt mycket tid där, kanske några frågor är i ordning.

Weekend resor eller utflykter med hans eller hennes vänner som inte är gemensamma bör också ses som en signal flare. Om du ställa frågor om deras position och inte få ett rakt svar, det finns kanske en anledning till varför.

Nu är detta inte sagt att alla personer som har hemligheter är fusk. Inte alla hemligheter är dåliga.

En liten anekdot för dig. Flera år sedan, mycket nära Alla hjärtans dag, blev jag ombedd att göra en utredning för en kvinna som misstänkte att hennes make var otrogen.

Denna kvinna hade goda skäl att tro att han skulle vara otrogen. Hennes man höll på att försvinna varje söndag morgon och inte återvända förrän väldigt sent på kvällen. Detta var mycket ovanligt och hade aldrig hänt under de 15 år de varit gifta. Hennes man vägrade att diskutera det med henne och inte ens försökt att göra upp en liten ursäkt.

Han vägrade helt enkelt att diskutera det överhuvudtaget.

Så, naturligtvis, tog vår klient att det fanns en annan kvinna.

Jag kommer inte gå in på alla detaljer av respekt för kunderna privatlivet. För att hålla en lång historia kort, var summan av kardemumman att denne herre faktiskt inte var en fuskare.

Denne man var kär i sin fru. Mycket så, faktiskt.

Varje söndag den här mannen skulle smyga ut för att arbeta på ett andra jobb så att han kunde köpa en speciell gåva till den kvinna som han älskade på Alla hjärtans dag. Han sparade varenda krona för att få precis rätt objekt. Det är hur mycket han älskade sin fru.

Bara för att du ser en röd flagga, utgå inte ifrån att din partner har gått vilse. Kontakta oss och vi kan lindra dina misstankar ett eller annat sätt.

Men om röda flaggorna är där, du betalar uppmärksamhet och om du är osäker, bör du och kontakta din professionella. Som en licensierad privatdetektiv, kan jag berätta att enligt min erfarenhet några av de mest våldsamma möten är mellan älskare i stundens hetta.

Inte under några omständigheter, försök att hänga efter, spåra, följa, etc. din partner. Fler gånger än inte, kan det förstöra förhållandet, men det kan också resultera i en situation som kan sluta illa - för dig eller dina andra större, eller båda.

Vi är välutbildade i dold övervakning, spårning, foto och video bevis och kan hjälpa dig om du tror att din bättre hälft har hittat en ny hobby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar