onsdag 24 mars 2010

Celtic Wedding Rings

En relativt ny trend i vigselringen design har ökat i popularitet under de senaste åren och den är baserad på något som är allt annat än ny. Celtic vigselringar, band bröllop och förlovningsringar som är utformade featuring klassisk keltisk knut arbete pryder allt fler äktenskapliga fingrar än någonsin tidigare, kanske ända sedan kelterna själva. Vid ett tillfälle dessa ringar kunde bara speciella beställas från vissa företag och var mycket kostsamma. Men i dag, med den ökade populariteten av keltiska design, finns många juvelerare redovisade Celtic ringar och smycken av alla slag på en regelbunden basis.

Den bästa och vackraste Celtic ringar fortfarande kommer från företag som utformar de smycken och gör allt arbete själva. Special intrikata mönster kan vara anpassade beställas och det finns företag som kommer att arbeta dina initialer i en unik Celtic design för ditt bröllop band ... Inköp dina ringar från ett av dessa företag kan leda till att du har en sann enda i sitt slag ring som är helt unik för dig. Om du älskar Celtic utseende men vill spendera lite mindre, men du kan bara gå till din närmaste guldsmed och hitta en keltisk vigselring som passar din smak. Metoden du använder är helt upp till dig.

Celtic vigselringar tar sitt laced design från mönstret i de gamla kelterna, europeiska folken i områdena i England och Irland under de senaste hundra åren f.Kr. Vid ett tillfälle den keltiska civilisationen sträckte sig över större delen av Europa, men det är från Irland att de flesta av de keltiska traditioner och mönster har utläsa. Celtic vigselringar införliva den mest kända av keltiskt mönster, det sammanvävda lacework av grundformer, komplexare och överlappande i ett tydligt mönster.

Keltiska smycken, inklusive Celtic vigselringar, vunnit första popularitet bland anhängarna av neo-hedniska religioner som Wicca, men nu bärs av människor i många religioner som helt enkelt gillar utseendet av mönstren. Influenser av keltiskt mönster kan ses i många kulturer, traditioner och religioner i dag, framför allt i romersk katolicism som nu sedan länge antagit bilden av den keltiska korset som en av sina egna. Det förefaller naturligt att de intrikata, utsmyckade och vackert mönster av kelterna skulle återigen finna sin väg in i populärkulturen. Keltiska smycken började som förekommer i mainstream Amerika igen om tio år sedan, även om det har funnits i en eller annan form i evigheter innan dess.

Celtic ringar och andra keltiska smycken göra ett uttalande om den person som bär dem till resten av världen. Bär det står att detta är en unik och annorlunda person med sin egen stil och ett annat perspektiv. Ha en keltisk vigselring på fingret låter dig höra vissa saker också. Vanligaste är kommentaren, "Jösses, vilken gorgeous ring! Var har du fått det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar