lördag 20 mars 2010

Otrogen partner:7 Legitima Motiv för spionage

Skulle du spionera på din fuskar man eller hustru? Du tror att du ser tecken på en otrogen make. Behovet av att veta om din make är otrogen och exakt vilken typ av fusk sker är ofta stark. Det finns ett antal skäl till varför satsningen på att spionera är kraftfull. Här är sju:

1. Förtroende är en stor anledning, inte på din partner, men själv. Förmodligen en tid du har anat något är annorlunda eller ifrågasatte förändring av beteende hos din partner. Kanske du möter din fuska make eller fusk hustru och det möttes med avslag. Detta skapade ett enormt problem för dig eftersom en del av dig skrek, Hey, betyder det inte passar! Jag tror inte det! Att förneka denna del av er som vet sanningen, skapar en enorm inre kaos. Om sanningen som du misstänker att det har bekräftats, kan du ta ett djupt andetag och åtminstone få veta att du kan lita på dig själv. Du är inte galen! Spionage är ett sätt att bekräfta dina misstankar och litar mer fullständigt tarmen känslor.

2. Spionerar på fusk män eller fruar fusk ofta hjälper personen känner samhörighet med den partner som verkar vara ständigt flyttar. Det är ett sätt att upprätthålla kontakten och har någon slags anknytning till den här främlingen som en gång var välkänd. Är det inte det som spelet i Hide-och-försöker vi brukade leka som barn? Ibland finns, ibland borta. Det är åtminstone ett spel och ett spel är åtminstone en del kontakt, något engagemang. Du missar anslutningen och försöka hitta someway att upprätthålla banden.

3. Spionerar på en otrogen make kan vara ett ärligt försök att föra resolution till förhållandet. Du vill veta sanningen. Du upplever att något inte passar. Du misstänker att det är ett brott mot något. Du vill veta vad du är uppe mot. Du är inte villiga att stå klappa och vänta. Du är en person av åtgärder. Vill du ha någon form av rörelse. Du vill gå vidare med förhållandet. Du vill gå vidare med ditt liv. Du vet att det är svårt att behålla ditt förnuft när det kan vara denna stora elefant som ingen talar om. Vill du veta sanningen, sanningen i vitögat, hantera sanningen och vara fri.

4. Fusk män eller fruar fusk ofta, tyvärr leda till slutet för äktenskapliga relationer. Om du misstänker starkt att detta stämmer för din situation kommer du att vilja skydda sig juridiskt. Om det finns svek, lögn och bedrägeri gällande tredje part, kan andra former av bedrägeri förekommer ekonomiskt eller på andra områden av förhållandet. Ha "bevis" har en viss betydelse i vissa domstol system. Om du måste skydda sig juridiskt beror på vilken typ av affären mot dig och karaktären av din make. Läs igenom mitt "7 orsaker till Affair" för att fastställa den situation som är vänd mot dig. Om din make är någon som inte kan säga nej, vill inte säga nej eller agerar ut raseri, vänligen se till att vidta skyddande åtgärder.

5. Du kanske vill skydda dig medicinskt Om du misstänker att du har en otrogen make eller maka. Du kanske oroar sexuellt överförbara sjukdomar. Din hälsa kan stå på spel. Och, naturligtvis, måste du veta. Skam, skuld eller självupptagenhet kan vara så stark i din partner att det blir i vägen för ett ansvarsfullt sätt informera dig om de medicinska riskerna när en annan partner är sexuellt förs in ditt förhållande.

6. Ser tecken på en otrogen make ofta betyda hemligheter. Hemligheter work! Det finns inte mycket skrivet om effekterna av en hemlig i ett förhållande, men tro mig, i över två decennier av arbete med ansträngda relationer dag ut och dag in, har en hemlighet som har en kraftfull effekt. Det är den ökända elefant sitter i rummet som ingen vågar prata om. Människor vidta extraordinära åtgärder för att spets tå runt den, men den finns där. Känslomässigt, kan du inte missa det. Hemligheter är ett avlopp. Om hemliga kvarstår, är dess effekter kände i subtila men försåtligt sätt. Människor blir fysiskt sjuk, ibland så allvarligt. Människor blir deprimerade. Folk börjar göra tokiga saker. Barnen börjar agera ut, sluta uppnå, blir håglös eller uppvisar en rad andra symtom. Barn, eller nästa generation, gör ofta den känslomässiga belastningen. Du vill spionera eftersom du inte vill leva med en hemlighet. Du vill ta reda på sanningen. Du vill känna att frigöra kraften i den exponerade hemliga och möjligheten finns för healing, upplösning, en rik relation och ett produktivt liv.

7. Några av oss gillar drama. Såpopera scenarier och adrenalin baserade liv är ett kännetecken för vårt samhälle. Vi får Juiced eller pumpas upp ingå känslomässiga relationella trianglar som erbjuder intrig. Utan adrenalin, verkar livet tråkigt eller världsliga. Kanske en outtalad orsak till en affär kan vara att fläkten branden? Eller så kan du spionera på dina lura maken att behålla känslan av att vara vid liv en del av ditt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar